Sommerferie i Danmark

Kender du det der med, at man bare ved, at man gerne vil på ferie til sommer – men derudover er hovedet helt tomt for idéer?

Måske kunne en sommerferie i vores eget skønne land være lige præcis det, du leder efter. Mulighederne er mange, og der er helt sikkert noget til enhver, når først man får kigget sig godt og grundigt omkring efter feriemuligheder.

En meget kendt ferieform i Danmark er især camping. Og camping er ikke bare camping – der er flere forskellige grader af det, og det kan tilpasses lige præcis dine ønsker og behov. Hvis du ikke lige har lyst til en hotelferie og gerne vil lidt tættere på naturen uden at skulle sove under åben himmel, så er en campingferie et godt kompromis.

Camping i Nordjylland

Camping kommer som sagt i flere forskellige former. Det kan både være i telt, campingvogn eller hytte, så er det bare lige med, hvad man er mest til.

Camping i Nordjylland byder på alskens muligheder. Både på selve campingpladserne samt i resten af landsdelen. Her er der flere gode bud på oplevelser i naturen, forlystelsespark, strande og meget, meget mere.

En campingferie er perfekt til familien, der gerne vil bruge en masse tid sammen. Dette kan både være på selve campingpladsen i poolen, på legepladsen eller på minigolfbanen eller
på tur i nærområdet.

Ferie, ferie, ferie, slap nu af, du har fri

…og syng en glad melodi. Sommerferien indbyder bare til afslapning – ikke kun lidt, men meget af det.

Kender du det med, at når du er taget væk hjemmefra, så har du slet ikke mulighed for at stresse over det stakit, der skal males, de gardiner, der skal vaskes, det tøj, der skal sorteres eller noget helt fjerde, for du er slet ikke hjemme til at kunne gøre noget ved det.

Det er skønt at kunne tage væk fra sit hjem og sine vante rammer for en stund nogle gange. Og nogle gange betyder det faktisk også, at man kan komme hjem med fornyet energi, så man rent faktisk får gjort alt det, som man ellers har skubbet i hverdagen.

Nyd en skøn ferie i Danmarks dejlige solstråler og vidunderlige natur. Tag en bid af campinglivet, hvis det stadig er ubetrådt terræn for dig, eller søg mod det velkendte campingliv i sommerferien.

Feriestemning i Danmark

For at få rigtig gang i feriestemningen behøves man ikke nødvendigvis skulle sydpå. Feriestemningen kan sagtens findes frem til her i Danmark. For det første har selskabet selvfølgelig en stor betydning – om det så er dit eget selskab, familiens eller vennernes. Dernæst betyder det også noget, hvor henne ferien foregår. Hvad vil I gerne opleve? Og hvad er jeres krav.

En mulighed for at finde feriestemningen er fx en god campingferie på en skøn campingplads i Nordjylland. Om det skal være i hytte, telt eller campingvogn er helt op til dig.
Pak tasken og nyd en skøn ferie i fantastiske rammer i den danske natur.

Campingferie

…eller hotelferie? Der kan være fordele ved begge dele – det kan være I gjorde det ene sidste år, og vil prøve det andet. Måske har I altid gjort en af delene, fordi det bare er det, I allerhelst vil. Eller måske har I en helt tredje grund til, at jeres ferier ser ud lige netop, som de nu engang gør.

En hotelferie er en nem ferie i den forstand, at man ikke skal tænke over, om man nu har husket at få pakket sengetøjet og nok håndklæder. Vejret har heller ikke nogen betydning, når du bor på hotel, og ofte behøver I heller ikke tænke på morgenmad, for det er tit med i pakken på et hotel.

Campingferie derimod byder på masser af frihed. Du bestemmer helt selv, hvor meget og hvor lidt du vil pakke til campingferien. Alt efter om ferien foregår i campingvogn, hytte eller telt, er der forskellige ting, der skal pakkes. Campingferie er en ferie med nærhed og god mulighed for at lave spændende aktiviteter sammen som en familie.

Hvad er I mest til? Måske er det tid til at finde den næste sommerferie. Uanset om I er gengangere på campingpladserne, eller om det er noget nyt, der skal prøves, så er en campingferie aldrig at kimse af.