Velkommen

Derfor skal du vælge molo flyverdragter til dit barn

Når du køber en flyverdragt fra molo er det ikke bare en almindelig flyverdragt der beskytter dit barn, men nemlig en flyverdragt af aller højeste kvalitet. Udover, at leve op til de højeste kvalitetsstandarder og har alle de mulige reflekssynligheder som overhovedet muligt, så dit barn nemt kan ses i vintertiden hvor der er flere mørke timer på døgnet. Molo flyverdragter er vind og vandtæt og har en høj grad af åndbar igennem alle de lage flyverdragten er bygget op af.

Hvis man kigger på det tekniske omkring opbygningen af flyverdragter fra Molo, så er det nævneværdigt, at alle molo flyverdrafter er foret med 3M™ Thinsulate™, der er med til, at gøre flyverdragter fra MOLO særdeles varme og lader samtidig kroppen ånde mens den forbliver blød og let.

Køb billig molo flyverdragt

Vinteren i Danmark betyder koldt vejr, regn og sne. Men dette stopper ikke de nysgerrige, legende børn, i at træde ud i det kolde vejr. Selvom vinteren i Danmark er både kold og våd, skal børnene selvfølgelig stadig ud i den friske luft, og lege ligesom de plejer. Frisk luft er sundt for alle, også de kære små. Men selvom de sagnets kan begive sig ud i den danske vinter, skal de selvfølgelig ikke fryse. Derfor skal de kære små selvfølgelig have flyverdragt på. Molo flyverdragter er kvalitets overtøj til børn, hvor du er sikker på at få en flyverdragt der beskytter dit barn mod den danske vinterkulde. En flyverdragt gør at de små kære kan holde varmen og samtidig lege helt ligesom de plejer, uden at fryse, uden at få vådt tøj, eller sne under jakken. Flyverdragten er perfekt til de små når de leger i den danske vinter, da de slipper for at have et separat sæt på, og derved få sne og vand under overtøjet. Ved at kigge på Molo Flyverdragter, er du sikker på at finde et bredt udvalg af kvalitets flyverdragter i mange farver, designs og til alle aldre, så du altså kan finde den perfekte flyverdragt til dit barn. Det er vigtigt at klæde børnene ordentligt på når de bevæger sig ud i den danske kulde, så de kan lege uden at blive kolde, våde og syge. Derfor skal de kæres må selvfølgelig have en Molo flyverdragt.

Hvilken molo flyverdragt skal dit barn have?

Der findes et hav af muligheder når du skal ud og købe en flyverdragt til barn. De kære små har selvfølgelig brug for ordentlige flyverdragter, de kan lege i og bevæge sig i, men hvor de stadig kan holde varmen under den danske vinterkulde. Børnene vokser jo også hele tiden og vokser nok ud af deres flyverdragt inden næste vinter rammer, derfor er det selvfølgelig helt essentielt at du finder kvalitets flyverdragter til en overkommelig pris. Men flyverdragter kan mange gange være en dyr fornøjelse, specielt hvis man køber dem i en fysisk butik, og når man skal købe en ny ret ofte. Derfor skal du selvfølgelig købe dit barns næste flyverdragt online. Molo flyverdragter er her et super valg når du skal finde den næste flyverdragt, til den rigtige pris. Kvalitets mærket Molo, er et super mærke indenfor børneovertøj, men stadig til en overkommelig pris. Molo flyverdragter sikre dig nemlig kvalitetsovertøj til din lille dreng eller pige, til en overkommelig pris, så du nemt kan købe en ny flyverdragt uden at bryde budgettet, når dit barn er vokset ud af sidste års flyverdragt. Hos Molo flyverdragter kan du finde flyverdragter til både de helt små, samt de lidt ældre børn, i mange flotte farver, så du er sikker på at finde en flyverdragt der passer til jeres behov! Flyverdragter sørger for at dit barn ubesværet, trygt og varmt kan lege ude i den friske luft, selvom der er koldt. Når den danske vinter rammer De legeglade små kære har stadig brug for frisk luft, leg og spil, selvom der er sne udenfor og koldt luft. Derfor skal de selvfølgelig være klædt godt på! Overtøj er helt essentielt når børnene vil ud og lege i sneen, blæsten og regnen. Her er det selvfølgelig vigtigt at holde dem varme og tørre. Flyverdragten er genial til børnene i vintertiden, da den holder dem varme og tørre, men stadig giver dem en stor fleksibilitet, så de kan løbe og lege. En vigtig ting mere ved flyverdragten er at den i modsætning til todelt overtøj, sikre at der ikke kommer sne, vand og slud under overtøjet og gøre barnet og tøjet vådt. Flyverdragten er essentiel for legeglade børn der elsker at lege ude, men så skal dragten selvfølgelig også være af ordentlig kvalitet, samt passe til dit barn. Her er Molo flyverdragt et rigtig godt bud, på en rigtig god flyverdragt. Molo flyverdragten er på mange punker en god flyverdragt, specielt når man kigger på vandsøjletrykket. Vandsøjletrykket er hvor god dragten er til at holde dit barn tørt, og er derfor helt essentiel når du skal vælge flyverdragt. Heldigvis er Molo flyverdragten kendt for sin gode kvalitet og sin evne til at modstå et højt vandsøjletryk. Derfor kan du altså trygt lade dit barn begive sig ud i den kolde, våde Danske vinter, med en Molo flyverdragt på, og være sikker på at ingen vand slipper ind under overtøjet, og ingen kolde, syge børn.

Molo flyverdragter til børn

Kvalitetsmærket Molo har flyverdragter til både de helt små og de lidt ældre, i mange forskellige mærker og modeller. Du har altså et hav af muligheder når du vil finde en flyverdragt, når vi igen når den kolde vintertid i møde. Når du søger under Molo flyverdragt, er du garanteret at finde et bredt udvalg af forskellige flyverdragter, så du kan finde en flyverdragt der passer til dit barns behov. Til de helt små er modellen Molo Pyxis helt ideel. Dette er en super komfortabel flyverdragt, i mange smukke farver og designs, til de helt små kære børn. Denne model er genial til de helt små, da den både kan bruges når de er udenfor og lege, eller når de tager en lille lur i barnevognen, i den friske vinterluft. Molo flyverdragter findes ikke kun til de helt små, men også til de lidt ældre børn, der selvfølgelig også har brug for at holde varmen i den kolde vinterluft. Denne Molo flyverdragt model; Polaris, er vand- og lufttæt og sørger for at holde varmen inden, så dit barn frit kan lege, cykle og begive sig ude i det kolde danske vinter vejr. Udover at sikre at din barn holder varmen, er modellen også udstyret med mange reflekser, hvilket selvfølgelig er helt essentielt når de lidt ældre børn begiver sig ud på egne ben. Flyverdragter, Molo flyverdragter, er altså lige det dit barn har brug for i det kolde vintervejr. Vintertiden er nemlig ikke kun til hygge indenfor, men også til leg udenfor. Når de små skal klædes på til den danske vinter Vinteren i Danmark er en fantastisk tid for hygge og leg ud i den smukke natur. At kælke og lege i sneen er noget af det mest fantastiske for små børn, men de skal selvfølgelig også klædes på efter det. En flyverdragt er her det bedste valg. Den giver barnet en god bevægelighed, men samtidig beskyttende mod både kulde, vind, sne og regn. Det bedste ved flyverdragten til de kære små, er at den i modsætning til et todelt sæt, er helt lukket, så barnet er beskyttet mod regn, sne og blæst under overtøjet. Når vintervejret rammer Danmark, betyder det ikke kun smukt hvidt sne, men også snavset mudder. Dette er endnu en grund til at flyverdragten er det rigtige overtøj. Dens lukkede facon gør nemlig at mudder heller ikke finder vej ind under overtøjet. Molo flyverdragter er kvalitetsflyverdragter der har alt det en flyverdragt har brug for, for at beskytte dit barn bedst muligt mod kulden. Molo flyverdragter fås både til de helt små og de lidt ældre. Flyverdragterne fås ydermere i mange flotte farver og designs og er samtidige i en super kvalitet og til en overkommelig pris. Det kan nemlig være lidt dyrt at købe børnenes flyverdragter hvert år, når de vokser ud af den gamle. Men kvalitets Molo flyverdragterne fås til overkommelige priser, men går samtidig ikke ned på kvaliteten. Så er du klar til at sende din barn ud og lave en sneengel i haven.

Reima flyverdragt

Når vinteren rammer Danmark er det koldt udenfor, temperaturen kryber ofte ned under frysepunktet. Selvom det er koldt elsker de fleste børn dog at opholde sig udenfor og lege i sneen. Derfor skal de kære små klædes ordentligt på. Det mest populære udendørs tøj til børn fra 0 år og op til 6-7 år er en flyverdragt. I en flyverdragt er jakke og bukserne sat sammen. Det betyder at dit barn kan tumle og lege i sneen uden at få den kolde sne op under jakken eller ned i bukserne.

Køb flyverdragten på nettet

Når du køber din flyverdragt kan du spare mange penge ved at købe den på nettet. Netbutikkerne har ikke udgifter til butikslokaler og dyrt personale, det er årsagen til at du ofte kan handle billigere i netbutikkerne. For at finde en billig flyverdragt går du bare ind på google og skriver flyverdragtens mærke, som kommer der et væld af netbutikker frem.

Hold øje med vandsøjletryk

Den vigtigste egenskab for en flyverdragt er, at den kan holde vandet ude. Når du vælger en flyverdragt skal du derfor gå efter en flyverdragt der kan modtå et højt vandsøjletryk. Jo højere vandsøjletryk dragten kan modstå jo bedre er den til at holde dit barn tørt. Selvfølgelig bør du også kigge på andre aspeter såsom hvad dragten er foret med, men vandsøjletrykket er vigtigste parameter.

Molo flyverdragter er kvalitet

Molo er et rigtig godt mærke indenfor børneovertøj, Molo er primært kendt for sine flyverdragter som alle har en høj kvalitet. Molo flyverdragter fås i masser af lækre og farverige designs og de er alle kendt for at kunne modstå et højt vandsøjletryk så du er sikker på at dit barn er tørt når det har været ude i sneen iført en Molo flyverdragt.

Når vinteren står for døren, skal de kære små stadig klædes på så de kan opholde sig udenfor og lege i sneen uden at de bliver kolde eller våde. Derfor er flyverdragten genial. Her kan børn lege uden at der kommer sne ned i bukser eller op i jakken, da flyverdragten er en heldragt, hvor bukser og jakke går ud i et. Der findes mange mærker indenfor flyverdragter, men et af de mest kendte og bedste mærker er Molo. Her skal vi kigge nærmere på nogle af Molos modeller indenfor flyverdragter.

Molo Pyxis flyverdragt

Lækker flyverdragt fra Molo til de mindste. Denne model kan både bruges til piger og drenge, da den er med striber i alle regnbuens farver. Materialet er i 100 % nylon og er typisk til børn i alderen 9-12 måneder. Den har en lynlås i hver side, hvilket gør det nemmere for dig som forælder at trække dit barn i og af dragten. Samtidig er der elastik i ryggen og ved anklerne samt håndledende, som gør det betydeligt mere behageligt for barnet at have flyverdragten på, når han/hun sover i barnevognen eller er udenfor at lege. Bag på har flyverdragten nogle seje stjernereflekser. Denne model fås også i ensfarvet – både drenge- og pigefarver.

Molo Polaris flyverdragt

Denne flyverdragt er designet til de lidt ældre børn. Modellen har en flot grøn farve med blå detaljer, men den kan også fås i mange andre slags farver. Når barnet når skolealderen, begynder mange også selv at gå eller cykle til skole uden forældre, og så er det især vigtigt, at der er nogle gode reflekser på overtøjet. Dette går firmaet Molo meget op i, og derfor er der på denne flyverdragt også reflekser på både hætte, ærmer og ned ad siden. Udover dette kan denne dragt også altid holde dit barn varmt, da der er fleece over hele kroppen, og så er den 100 % vind- og vandtæt.

Molo Pyxis flyverdragt til de mindste

Super sød flyverdragt til de mindste med kaninprint fra Molo. Denne flyverdragt har pink detaljer og grønne og blå kaniner som motiv over det hele. Denne flyverdragt skiller sig virkelig ud fra de mange andre mere enkle modeller, som der er på markedet lige nu. Dragten er også af super god kvalitet, og så er den udstyret med to lynlåse ned langs siden, som er meget praktisk, når du skal have dit barn i og ud af flyverdragten. Om dit barn ligger i barnevognen, eller du leger med din datter/søn udenfor, så kan denne dragt holde hende/ham varm hele tiden, da den er lavet med fleece indvendigt over hele kroppen. Dette er utrolig vigtigt i og med, at børn i den alder ikke kan fortælle, hvis de fryser. Molo laver dog også andre modeler end dem vi her har beskrevet, så tjek det store udvalg af kvalitetsdragter, du finder Molo i masser af webshops og butikker i hele landet. Ofte kan du finde Moloflyverdragter på udsalg rundt omkring på nettet. Brug google, og skriv Molo flyverdragter udsalg, så kommer du frem til de gode tilbud.

Molo flyverdragter til børn

Med en Molo flyverdragt fås kvalitetsbevidst overtøj til både små og store børn, som skal kunne holde varmen igennem efterår og vinter.

Molo flyverdragten findes i forskellige designs og størrelser, så både drenge og piger kan blive klædt forsvarligt på og tilmed til rimelig pris.

De kvalitetsbevidste og miljøvenlige materialer sikrer, at barnet både kan holde varmen, forblive tør samt undgå kontakt med ulovlige kemikalier.

De mest kendt modeller er blandt andet Molo Pyxis til de helt små samt modellen Molo Polaris til de lidt større børn.

Herunder kan der blandt andet læses mere om, hvordan en Molo flyverdragt skiller sig positivt ud i mængden af muligheder for overtøj til de små.

Virksomheden omkring Molo

Bag det kendte børnetøjsnavn Molo findes en virksomhed med hovedsæde i København.

Molo lancerede sin første kollektion i år 2003 og har siden udviklet i alt 11 koncept butikker, der findes i Danmark, Sverige, Norge og Hong Kong.

Derudover har Molo showrooms i en lang række øvrige lande herunder Finland, Sverige, Holland, Belgien, Frankrig og USA.

Tøjkollektionerne hos Molo går fra 0-16 år, og virksomhedens passion handler netop om at sætte målgruppen i fokus for deres design af børnetøj.

Designet hos Molo tager udgangspunkt i børnenes sprudlende personligheder samt inspirerende kreativitet. Derfor ses et bredt udvalg af farver og mønster i kollektionerne hos designvirksomheden. Netop de mange forskellige slags prints er det, der gør tøjet fra Molo genkendeligt og populært.

Molo baserer sig på at tilbyde kvalitetsbevidst tøj til børn i alle aldre, som passer til en aktiv hverdag med leg, og som samtidig udtrykker glæde og personlighed igennem de mange iøjnefaldende designs.

Det kvalitetsbevidste og miljørigtige valg af overtøj

Når der skal vælges overtøj til de små, handler det særligt om at være bevidst om, hvor modstandsdygtigt overtøjet er i forhold til kulde og vand.

Det er vigtigt, at risikoen for at barnet bliver våd og kold mindskes mest muligt i valg af kvalitet og design af overtøj.

Molo flyverdragten er et overtøj i ét stykke, hvilket designmæssigt mindsker risikoen for, at barnet bliver fugtig og kold omkring livet.

I forhold til evnen til at holde barnets krop tør er Molo flyverdragten derudover kendt for at modstå et højt vandtryk.

Molo flyverdragterne kommer i materiale af blandt andet Thinsulate™ som fleece for, hvilket gør heldragten både varm og åndbar.

Overtøjet fra Molo kommer med funktionelle detaljer for barnet og holder til mange vask.

Molo tager som virksomhed et socialt ansvar, hvilket sikrer deres kunder, at tøjet fra virksomhedens kollektioner lever op til gældende standarder.

 • Tøjet er produceret af miljøvenlige materialer
 • Virksomhedens leverandører lever op til REACH reglerne (beskyttelse af sundheds- og miljøtilstand)
 • Der ikke er brugt ulovlige kemikalier i produktionen

Hvordan er Molo flyverdragten i størrelse?

Den fysisk udvikling for de små børn sker hurtigt, og det er vigtigt at finde en størrelse, som passer til barnet i den aktuelle sæson.

Molo flyverdragter er som udgangspunkt normale i størrelserne, så man kan regne med, at barnet passer den størrelse, som alderen tilsiger.

Størrelsen angiver i cirkatal et barns højde i centimeter (f.eks. vil et barn på 1 – 2 år passe størrelse 86-92).

I tilfælde af at flyverdragten skulle være en anelse større (dette vil sige ca. 2 cm), vil dette ofte ikke have nogen betydelig effekt på barnets bevægelsesfrihed i dragten samt evne til at passe den.

Der findes forskellige størrelser af Molo flyverdragter til både de helt små samt lidt større børn. Dermed er der mulighed for at tilpasse størrelsen af flyverdragt til hvert et barn uanset størrelse og køn.

Alt efter om barnet er helt lille eller lidt større findes Molo flyverdragten i 2 forskellige modeller – hhv. Molo Polaris samt Molo Pyxis.

Molo flyverdragten findes i følgende størrelser til de mindre børn (1-6 år):

 • 80
 • 86
 • 92
 • 98
 • 104
 • 110
 • 116

Sådan finder du dit barns størrelse

Når du skal måle dit barn for at kunne finde den rette størrelse af Molo flyverdragt, skal du måle barnet uden fodtøj. Barnet skal stille sig med samlede ben op af en væg. Med et målebånd kan du finde ud af, hvor høj dit barn er i centimeter. Dette tal skal du bruge til at finde størrelsen på den Molo flyverdragt, som vil passe dit barn.

Herunder findes de vejledende størrelser for de helt små samt lidt større børn sat op imod deres aldre.

 • 0-12 måneder = str. 50-80
 • 1-1 ½ år = str. 86
 • 1 ½ – 2 år = str. 92
 • 2-3 år = str. 98
 • 3-4 år = str. 98-104
 • 4-5 år = str.104-110
 • 5-6 år = str. 110-116
 • 7-8 år = str. 122-128
 • 9-10 år = str. 132-140
 • 11-12 år = str. 146-152

Molo Pyxis flyverdragt til de mindste børn (0-2 år)

Denne model er særlig designet til de praktiske hensyn omkring det lille barn på under 2 år. De kvalitetsbevidste materialer sikrer barnet varme, og de praktiske lynlåse der kører parallelt på flyverdragtens frontside, gør det nemt at få barnet i og ud af sin flyverdragt.

Uanset om barnet er aktiv med leg udenfor, eller om han/hun ligger i sin barnevogn, holder det sig nemt varmt som følge af det gennemgående for af fleece i flyverdragten.

Modellen fås i forskellige designs med blandt andet sødt dyreprint samt iøjnefaldende detaljer. Derudover kan flyverdragten fås i helfarve såsom grå eller blå.

Særligt hvad angår vedligehold af overtøj til de mindste, er det vigtigt, at tøjet tåler at blive vasket relativt ofte. Det lille barns natur er at gå opdagelse og skabe sig erfaringer. Dette er naturligvis også tilfældet udenfor, hvor det vil bruge hele sin krop til at grave, sidde, ligge og undersøge naturen med.

Molo Pyxis Flyverdragten maskinvaskes nemt ved 30 grader.

Molo Polaris flyverdragt til de større børn (2 år +)

Modellen til de større børn findes under kategorinavnet Molo Polaris flyverdragt.

De kvalitetsbevidste materialer er naturligvis også bestanddel af denne model, som er både vand- og vindtæt og har et varmende, indvendigt for af fleece.

Modellen fås i mange farvevarianter, så enhver dreng og pige kan finde sig sin yndlingsmodel, der matcher stil og personlighed.

Derudover er der mulighed for at vælge flyverdragt med pelskant i hætten, så barnets hoved kan holde sig ekstra lunt.

Som noget særligt findes Molo Polaris flyverdragten med reflekser påsat både hætte, ærmer samt ned langs siden af dragten.

Eftersom denne model henvender sig til børn, som i adfærd begynder at blive mere selvstændige, højnes nødvendigheden også for at sikre dem mest muligt i trafikken.

Reflekserne findes blandt andet som en del af flyverdragtens kreative designs med mønster i form af stjerner på både skuldre samt nederst på bukseben.

Forskellige farver og mønstre på Molo flyverdragten

Det, som de fleste mennesker kender Molo flyverdragter for foruden kvaliteten, er modellernes glade, livlige, farverige og søde prints og farvesammensætninger.

Hver sæson kommer der nye, kreative og unikke mønstre til, som kan få ethvert barn til at blive nysgerrig.

Fra virksomhedens side er det en mission at sætte barnet i centrum for deres designs, og derfor findes der et hav af kreative og spændende prints, der afspejler børnenes fantasi og forestillingsuniverser.

Blandt nogle af de populære mønstre på markedet for Molo flyverdragten kan blandt andet nævnes:

 • Denim Rainbow (Polaris –model)
 • Evening Blue (Polaris-model)
 • Flower Rainbow (Pyxis-model)
 • Polar Bear (Pyxis-model med pelskrave)
 • Arctic Landscape (Pyxis-model med pelskrave)
 • Ocean Stribe (Pyxis-model)

Som det ses, har hver en model af Molo flyverdragten et specifikt navn, der gør hver og én unik. Udvalget indeholder både mønster, striber, blomster, dyr, print, helfarver mm.

Med det brede udvalg er der garanti for at blive inspireret og betaget af de charmerende og praktiske flyverdragter.

Molo flyverdragt på tilbud

Der findes flere muligheder for at finde Molo flyverdragter på tilbud eller udsalg.

Der er flere netbutikker og webshops, som forhandler begge modeller af den populære Molo flyverdragt, og som løbende kører med udsalg på en række af deres varer.

Det unikke omkring Molo flyverdragten er det tidløse design og print, som gør hver enkelt model mulig at bruge igennem flere sæsoner.

Derfor kan der med fordel kigges efter Molo flyverdragt til barnet udenfor efterårs- og vintersæson, da de farvestrålende print er med til forlænge barnets lyst til at bruge sin flyverdragt.

Afhængig af barnets fysiske udvikling er de slidstærke og kvalitetsbevidste materialer med til at gøre flyverdragten brugbar i mere end én sæson.

De mange fordele ved en Molo flyverdragt

En Molo flyverdragt glæder både barn og voksen med sine funktionelle, praktiske og designrigtige detaljer. De unikke og farvestrålende modeller kan oplagt være med til at afspejle hver enkelt barns personlighed, og uanset alder findes der en model til hvert et unikt barn.

Herunder ses et overblik over nogle af de væsentligste fordele, som er forbundet med at klæde dit barn varmt og tørt på med en Molo flyverdragt.

 • Praktisk og funktionel flyverdragt
 • Miljørigtige og kvalitetsbevidste materialer
 • Indbydende farver og prints
 • Bredt udvalg af modeller
 • Mange forskellige børnestørrelser
 • Slidstærke materialer der tåler vask
 • Vand- og vindtætte flyverdragter med fleece for
 • Gode muligheder for at finde Molo flyverdragter på tilbud eller udsalg

Køb en flyverdragt og undgå et sygt barn

Få den nu købt! Det er altid når skaden er sket at, man fortryder man ikke var ude i god tid ligesom alle de andre. Vi har alle sammen behov for at, holde so varme i den kolde vintertid og det gælder specielt dine små børn. Derfor er det også vigtigt at, de er godt påklædt til når de skal ud og lege på legepladsen eller hvis de blot skal ud og spadsere. Rigtig mange glemmer at, påklæde deres børn korrekt når de skal ud i vintertemperaturen og i de fleste tilfælde ender man op med et sygt børn. Så hvis du gerne vil undgå at, have et sygt barn skal du også anskaffe dig en flyverdragt til dit barn.

Molo flyverdragt til dit barn holder på varmen

Hvis du gerne vil sikre dig at, din barn render rundt og holder varmen når der leges udenfor er det vigtigt at, have en solid indpakning og det er her molo flyverdragter kan sit kram. Molo flyverdragter er rigtig gode til at, holde på varmen og sørger for dit barn kan lege ude i sneen og de kolde temperature uden at, gå rundt og fryse. Derfor er der også større chance for at, du får en barn der ikke er syg og du kan dermed holde fokus på at, barnet skal være sundt og rask – også i vinteren :-). Vi vil alle sammen gerne undgå at, vores børn bliver syge og det kan du selv være med til at forebygge ved at, give dit barn den rigtige flyverdragt til vinter.

Molo flyverdragt tilbud online

Hvis du gerne vil have en flyverdragt på tilbud er molo den helt rigtige løsning og det er også herfra du får den eller de flyverdragter i Danmark der er lavet i bedste og højeste kvalitet. En molo flyverdragt produceres altid af bæredygtigt materiale og du kan derfor trygt lade dit barn ånde igennem disse materialer. Vores samarbejdspartnere vil altid have et godt tilbud til dig, som er på jagt efter en molo flyverdragt. Se udvalget her på siden og køb din molo flyverdragt til barn allerede i dag og vær sikker på at, få et barn der rammes af en forkølelse og må undgå at, lege i sneen.

Hvornår skal man begynde at gå med flyverdragt?

Der er ikke lang tid til at, man skal begynde at, pakke de små vilddyr ind i noget varmere overtøj nu hvor efteråret så småt er begyndt at, trænge ind. Den officielle periode for flyverdragt påklædning i institutionerne er netop omkring efterårsferien og det perioden man, går fra regntøjet til flyverdragt.

Det er vigtigt at, man har en flyverdragt til sit barn der giver mulighed for leg og bevægele uden at, belaste barnet på nogen måder. Derfor skal man også være sikker på at, købe den rigtige flyverdragt når man ude og handle flyverdragt til sine børn. I de fleste tilfælde er det altid størrelsen man, kommer til at, gå galt i byen med og det er derfor en rigtig vigtigt ting at, man husker og finde den rigtige størrelse når mans skal købe en flyverdragt til sit barn.

En anden vigtigt ting er også at, finde en flyverdragt der er 100% vandtæt når du skal finde en flyverdragt til dit barn. Det er nemlig ikke alle flyverdragter som, kan kolde til at, barnet leger udenfor i det våde vejr og det er ikke sjovt for barnet at, rende rundt i en våd flyverdragt og efterfølgende fryse.

Mest flyverdragt for pengene

Få mest flyverdragt or pengene når der skal købees ind til dit barn og vær 100% sikker på at, finde en producent af kvalitet og ikke mindst til overkommelig priser. Vi anbefaler helt klart at, du køber en molo flyverdragt hvis du gerne vil købe en flyverdragt til dit barn og du er også garanteret en flyverdragt der lever op til alle forventninger hvad det angår kvalitet og holdbarhed. Molo flyverdragter giver dit barn en sikker færden på legepladsen igennem efterårstiden og når vintertiden kommer forbi. Så giv ikke dit barn chancen for at, bliver syg eller for at, kunne fryse når de er ude og lege ved at, købe dem en molo flyverdragt. Du kan købe din flyverdragt til barnet online og få den leveret lige til døren hurtigt og nemt og så er det til de skarpeste priser du kan finde på nettet.

Flyverdragt udsalg

Når man skal handle vintertøj til sit barn kan man lige så godt købe det mens det er på udsalg for at, spare flest penge som muligt. Derfor er det en god idé at, holde øje med hvornår en flyverdragt udsalg starter og købe på det rette tidspunkt. Det er vigtigt at, man ikke bare købe det billigste for at, spare penge og dermed går på kompromis med kvaliteten på flyverdragten, men dermed ikke sagt at, man ikke kan finde gode flyverdragter på udsalg. Vi har fundet et udvalg af solo flyverdragter der primært er på udsalg og du er derfor sikker på at, får en flyverdragt af høj kvalitet når du køber en flyverdragt på udsalg gennem os. Vi mener at, det skal være overkommeligt at, finde vintertøj til sit barn og ikke være en dyr udgift der kan være med til at, vælte ens julebudget. Derfor skal du være meget velkommen til at, kigge igennem vores flyverdragt udsalg og vi håber at, du finder den rette flyverdragt til dit barn sådan at, det kan holde varmen henover vinteren.

Hvem opfandt egentlig flyverdragten?

Heldragten som den også kendes som er faktisk et ikon på pædagogik og idealet omkring frisk luft for børnene i gode og varme omgivelser og på baggrund f det er flyverdragten blevet opfundet. Med flyverdragten har børn mulighed for at, bevæge sig udenfor året rundt og tilbage i 1970’erne blev flyverdragterne vandtætte takket være bævernylon og den dag i dag er flyverdragterne blevet så vandtætte at, de næsten er tørre før de bliver våde og det er jo til kæmpe fordel for børnene der elsker at, lege udenfor i alle slags vejr. Flyverdragten har også været med til at, give en større mulighed for pædagoger at, tage børn med ud på udflugter, ture eller lign., da de fleste børn nu om dage har en flyverdragt og derfor altid kan holde sig varm til nogle gode gåture med resten af flokken. Flyverdragten er derfor ikke kun et god redskab til børnene for at, holde sig varme men, er også en god fordel for pædagoger der ønsker at, tage undervisningen og børnene med ud i den kolde og rige natur så de kan få lidt røde kinder.

Isbjørn molo flyverdragt?

Bare rolig! Den er ikke lavet af isbjørnepels, men den får stadig barnet til at, ligne og øle sig som en isbjørn med print på flyverdragten af isbjørne. Det er en rigtig flot og fin flyverdragt der absolut skiller sig ud fra de andre flyverdragte i børnehaven. Denne molo flyverdragt med isbjørne motiver giver dit barn mulighed for at klare sig varmt igennem vinteren med isbjørnefølelse hele vejen igennem

Kæmpe udvalg af molo flyverdragter så dit barn kan holde varmen til vinter og have en sikker beklædning der kan holde til flere ture op og ned af rutsjebanen. En flyverdragt fra molo er ikke kun med til, at give barnet varme, men er også en sikker vinder hvad det angår slitage. En af de ting molo har været gode til er, at følge moden så du altid finder flyverdragter i nutidens farver og mønstre og så er det også lidt nemmere, at finde dit barn når du skal hente det engang 🙂

Gratis børnebøger

Er du træt af at bruge penge på abonnementer for at du og dine børn kan lytte til bøger, kan du faktisk godt finde gratis alternativer. Det kan eksempelvis godt lade sig gøre at finde gratis børnebøger online.

Her får du et par bud på, hvor du kan gå hen for at finde gratis børnebøger, som dine unger kan læse eller lytte til. Savner du så et større udbud på et tidspunkt, kan du altid vende tilbage og få dig et abonnement hos en udbyder, der kan levere e-bøger og lydbøger.

Masser af børnebøger på Youtube

Et af de måske bedste steder at finde gratis lydbøger er på Youtube. Dog kan der både være fordele og ulemper ved at lytte til børnebøger på Youtube.

Fordele
● Det er gratis
● Nemt at søge
● Varierende udvalg

Ulemper
● Bøger kan forsvinde fra den ene dag til den anden
● Tjenesten er ikke udviklet med henblik på bøger
● Der kan mangle kapitler af bøgerne

På trods af at der kan være ulemper med at lytte til bøger på Youtube, kan du også sagtens være heldig at finde hele bøger i god kvalitet som er lige til at gå i gang med.

Lån lydbøger gratis hos biblioteket
Hvis du ikke bare vil nøjes med lydbøger, men måske også vil have chancen for at kunne læse bøgerne som e-bøger, kan det være en god idé at gøre brug af eReolen.

eReolen er en forening, der har den mission at gøre det muligt for dig at finde frem til folkebibliotekernes arkiver af både e-bøger og lydbøger online. Det er gratis og ligger som en del af bibliotekerne, som du jo også har adgang til. Hos eReolen kan du bare finde lydbøger og e-bøger online, som du ikke kan få adgang til, hvis du går ned og besøger det lokale bibliotek.

Hvis du ligesom så mange andre også gerne vil have fysiske form af bøger kan det anbefales, at tage et kig på Gladhandel.dk og se deres udvalg af børnebøger.